Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitim Denilince akla gelen ilk isimlerden olmak.

Misyon: Biz Cumhuriyet Anaokulu olarak Atatürk İnkılaplarına bağlı,milli,manevi değerleri doğru yorumlayan,pozitif düşünen,farklılıklara saygı duyan,özdenetim algısı gelişmiş,empati yeteneğine ve özgüvenine sahip,gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmış,hazırladığımız eğitim ortamında yaparak,yaşayarak ve eğlenerek mutlu bireyler yetiştirmek için varız

Başarılar: Okulumuz eTwinning Projelerinden Ulusal ve Avrupa Kalite etiketleri almıştır. eTwinning Okulu Başvurusu yapılmıştır.

Saatler: SABAHÇI GRUP 09.00-12.00 ÖĞLENCİ GRUP 13.30-16.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda STEM Etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.Zihinsel Aktivite Atölyemiz öğrencilerimizde bilime karşı merak uyandırmak amacıyla düzenlenmiştir.Ayrıca ´´Ailemle Deniyorum,Arkadaşlarımla Paylaşıyorum´´isimli e-twinning projemizde ailelerimizin evde hazırlığını yaptıkları deneyleri okulda öğrencilerimizle gerçekleştirmelerine yöneliktir.
Proje Çalışmaları: e Twinning Projeleri başta olmak üzere birçok başarılı projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Projelerinde KA2(Personel Hareketliliği)Kategorisinde hazırlamış olduğumuz''ilk Okulumda,Ailem yanımda''isimli projemiz kapsamında çeşitli ülkelerde eğitim faaliyetlerini inceleme fırsatımız olmuş,döndüğümüzde tecrübe ve gözlem sonuçlarımız meslektaş ve velilerimizle paylaşılmıştır.

WEB - https://beycumhuriyetanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle 41324.Sok. No 7/1 Beyşehir KONYA

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda sabahçı ve öğlenci gruplar olmak üzere ikili eğitim yapılmaktadır.Yarım gün sabahçı gruplarımız sabah kahvaltısı, öğleci gruplarımız ise ikindi kahvaltısı hizmetimizden yaralanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Konya/Beyşehir/Yeni Mahalle

Adres - Yeni Mahalle 41324.Sok. No 7/1 Beyşehir KONYA